درباره ما

 امروزه در تمامی کشورهای صنعتی و پیشرفته دنیا روش های ساخت سنتی به تدریج رو به کاهش رفته و جای خود را به سازه های سبک و ساختمان های پیش ساخته داده است. از دلایل توسعه قاب های سبک فولادی (.L.S.F) و روی آوردن گسترده مهندسین و سازندگان مسکن می توان بدین شرح نام برد:

کاهش وزن و در نتیجه کاهش نیروی لرزه ای، نیاز کمتر به نیروی انسانی، و هزینه های دستمزد و تسریع در احداث شهرک ها و شهرهای جدید به صورت چشمگیر از دیگر دلایل برتری قاب های سبک فولادی (.L.S.F) به شمار آید در همین راستا این شرکت مفتخر گردیده است با بکارگیری جدیدترین تکنولوژی روز دنیا در ارتباط با ساختمان های پیش ساخته در راستای سبک سازی مصالح و کاهش قیمت پروژه های ساختمانی در بخش تخصصی خود به نام رسیس استاد به عنوان تولید کننده و مجری پروژه های قاب های سبک فولادی (.L.S.F) در زمینه طراحی و تولید و همچنین نظارت بر اجرا، خدمات شایان ذکری را در داخل و خارج کشور ارائه نماید.
 سازه های این شرکت به صورت تمام گالوانیزه بوده و از پروفیل های سرد نورد شده توسط دستگاه های هوشمند تولید می گردد. و کلیه اتصالات توسط پیچ های مخصوص به یکدیگر متصل می شوند. این سازه ها به دلیل توجیه فنی و اقتصادی می تواند در همه نقاط کشور و سازگار با هر نوع اقلیم جایگزین مناسب ساختمان سنتی گردد.
شرکت استاد تولید کننده و مجری برتر سازه های سبک و پیش ساخته قاب های سبک فولادی (.L.S.FF) در ایران

 

منبع: ساختمان پیش ساخته

معرفی سازه قاب های سبک فولادی (.L.S.F)

  • معرفی سازه قاب های سبک فولادی (.L.S.F) :

      روش های نوین ساختمان سازی سالهاست که در کشورهای اروپایی و پیشرفته دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و با آزمایشات فنّی و تجربه های قابل قبولی که انجام گرفته، جایگاه خود را استحکام بخشیده است. خصوصاً با وجود بلایا و حوادث طبیعی از سویی و ضرورتهای اقتصادی از سوی دیگر، صنعت ساخت مسکن به سمت استفاده هر چه بیشتر از این قبیل مصالح با هدف سبک سازی، سریع سازی و صرفه جویی هر چه بیشتر در انرژی حرکت کرده است. سازه سبک فولادی شامل مقاطع فولادی سرد نورد شده می باشد که در شکل ها و ابعاد مختلف تولید می گردد. از ویژگی های این سیستم سبک بودن، امکان تولید مقاطع در زمان کوتاه، حمل سریع و نصب آسان می باشد. در این سیستم برای مهار نیروی جانبی از بادبند استفاده می شود.
      اعضای اصلی تشکیل دهنده قاب های سبک فولادی (.L.S.F) ، قطعات فولادی سرد نورد شده .C.F.S (فولاد سرد نورد : Cold Formed Steel) می باشند که نقش اصلی را در باربری سیستم دارند. بکارگیری این قطعات مزایای زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد که بطور خلاصه عبارتند از:

  • مقاومت بالای قطعات نسبت به وزنشان
  • قابلیت پیش ساخته شدن و تولید انبوه قطعات
  • مقاوم بودن قطعات در برابر زنگ زدگی
  • امکان بازیافت و استفاده مجدد از مصالح استفاده شده
  • مقاومت در برابر آتش سوزی

منبع: ساختمان پیش ساخته

کاربردهای عمده قاب های سبک فولادی (.L.S.F)

  •  کاربردهای عمده قاب های سبک فولادی (.L.S.F) :

      با توجّه به تنوع قطعات فولادی سرد نورد شده و نیز شیوه ساخت و ساز بکار رفته در قاب های سبک فولادی (.L.S.F) این نوع ساختمان ها کاربردهای وسیعی در صنعت ساختمان سازی با کاربریهای گوناگون را دارا می باشند.

بعنوان نمونه :

  • خانه سازی با ارتفاع کم
  • دفاتر و ساختمان های تجاری کوچک
  • ساختمان های ورزشی و آموزشی
  •  احداث نیم طبقه در داخل بناها
  • افزایش تعداد طبقات بر روی پشت بام ساختمان های موجود (اضافه اشکوب)
  • انبوه سازی

را می توان نام برد.

  •  نیروی کار :

      اجرای ساده قاب های سبک فولادی (.L.S.F) به گونه ای است که می توان کارگران را در چند ساعت آموزش داد و همچنین در یک پروژه معمولی نیازبه نیروی کار زیادی نباشد. بنابراین هزینه نیروی انسانی در این سیستم کمتر از روش های سنتی ساختمان سازی است.

  •  صرفه جویی در زمان :

      بدلیل امکان ارائه نقشه های اجرائی دقیق و تولید اجزای سیستم در کارخانه، و همچنین سهولت نصب قطعات، اجرای این سیستم نسبت به شیوه های بنایی از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار است. در نتیجه امکان بازگشت سریع تر سرمایه و درنتیجه بازده اقتصادی بیشتر وجود دارد. نتایج تحقیقی که در کشور انگلستان بر روی دو پروژه مشابه که یکی به روش قاب های سبک فولادی (.L.S.F) و دیگری به روش بنایی ساخته شده بودند، نشان می دهد که ساختمان های احداث شده به روش سبک 36%سریع تر اجرا شده اند و آغاز فروش آنها 29% زودتر بوده است.

 

منبع: ساختمان پیش ساخته

کلیّات عملکرد سازه ای سیستم

  •  کلیّات عملکرد سازه ای سیستم :

      سقف سازه این ساختمان ها متشکل از تیرهای فلزی است که فواصل تیرچه ها با توجه به ظرفیت باربری عضو و ابعاد قطعات پوشش سقف که می تواند از نوع تخته های سیمانی ضخیم و یا دال بتن مسلّح باشد، تعیین می شود. در سازه های فولادی موجود، دهانه مهاربندی، فقط شامل دو ستون می باشد. در حالی که در قاب های سبک فولادی (.L.S.F) در یک دهانه مهاربندی بیش از دو استاد وجود دارد، در این سیستم اعضای فشاری در طول دهانه توزیع شده و اعضای قطری نیز به آنها متصل می شود، در نتیجه اعضای فشاری علاوه بر باربری ثقلی، در تحمّل نیروهای جانبی باد و زلزله نیز شرکت می نماید.اجزای قائم این سیستم تحت بارهای ثقلی، بعنوان عضو باربر فشاری عمل می کند، چنانچه اعضای فشاری در دهانه های مهاربندی شده قرار گرفته باشند علاوه بر بارهای ثقلی، نیروهای ناشی از بارهای جانبی باد و زلزله را نیز تحمّل می کنند و از آنجاییکه در ارتفاع ساختمان ممتد نمی باشند، اتصال آنها به کف، سقف و یا فونداسیون حائز اهمیّت می باشند که توسّط بولت های فولادی با عملکرد کششی انجام می شود. این اعضای قائم در این سیستم سازه ای استاد نامیده می شوند. اتصال اعضای فشاری (استادها) به کلاف عرضی (تراک) به وسیله یک عضو واسطه با مقطع ناودانی (رانر) صورت می پذیرد. در بیشتر موارد دو نوع سقف در قاب های سبک فولادی (.L.S.F) استفاده می شود. در نوع اوّل از نوعی صفحه سبک از مصالحی مانند صفحات سیمانی ضخیم استفاده می شود که بیشتر در ساختمان های یک طبقه با سقف شیب دار و یا بام در مناطقی که بار برف و باد قابل ملاحظه نیست استفاده می گردد بدین شکل که صفحات را بر روی تیرچه ها قرار داده و بال فوقانی تیرچه ها را توسط پیچ خودکار به صفحه متصل می کنند. نوع دوّم دال بتن مسلّح است که می تواند به صورت پیش ساخته یا بتن ریزی درجا باشد که در حالت درجا، دال بتن مسلّح از طریق یک ورق موج دار که مانند قالب عمل می کند، بر روی تیرچه ها قرار داده می شود و هیچگونه اتصالی بین دال بتن مسلّح و تیرچه فلزی وجود نداشته و در واقع دال بر روی یک تکیه گاه ساده قرار می گیرد، بنابراین دال بین دو تیرچه دارای تکیه گاه ساده بوده و رفتار تیرچه ها نیز بصورت یک عضو خمشی مستقل خواهد بود.

 

منبع: ساختمان پیش ساخته


بهینه کردن مصرف مصالح

  •  بهینه کردن مصرف مصالح :

      در روش های سنتی متداول ساختمان سازی در کشور، مقدار قابل توجهی ملات گچ و خاک برای بدست آوردن سطوح صاف استفاده می شود. در صورتیکه در این سیستم یکی از اصلی ترین مسائلی که باید مورد توجّه قرار گیرد سبک سازی است. این مورد علاوه بر اسکلت سازه باید در سایر موارد اجرایی نیز در نظر گرفته شود. دیوارها در این سیستم سازه ای غالباً از گچ برگ روکش دار با وزن حدودی 30 تا 40 کیلوگرم بر متر مربع ساخته می شوند که عموماً نیازی به نازک کاری های داخلی و معمول در ساختمان های سنتی ندارند. استفاده بهینه از مصالح ساختمانی جدید و سبکی آنها سبب شده این سیستم در کنار اقتصادی بودن نسبت به روش های سنتی ساختمان سازی و حتی سایر سیستم های تولید صنعتی سبک تر باشد. وزن ساختمان های احداث شده در قاب های سبک فولادی (.L.S.F) حدوداً 40% کمتر از  سیستم های رایج می باشد.

 

منبع: ساختمان پیش ساخته